Strona G_ówna | Forum | Kontakt

FAQ   Szukaj   Grupy   Rejestracja   Zaloguj
Dziwne kombinacje ;)

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Piękne Włosy Strona Główna -> Koloryzacja
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sandrika

PostWysłany: Sob Mar 06, 2010 8:04 pm    Temat postu: Dziwne kombinacje ;) Odpowiedz z cytatem

Wiatm:) Dopiero co zarejestrowalam sie na tą strone więc mam nadzieje ze wszystko robie dobrze i ze nie ma takiego drugiego tematu.. Mianowicie Prosze o rade.. Pół roku temu robiłam blond pasemka na moim naturalnym ciemnym blondzie.. teraz mam paro centymetrowe odrosty.. pasemka blond zrobily mi sie zolte i nie wyglada to ciekawie.. Chciałabym znow rozjasnic włosy tym razem tak aby wygladaly jak na obrazku.. i tu jest problem.. dziewczyna na zdjeciu ma dlugie wlosy swojego koloru ja mam pare centymetrów raptem. nastepujaca rzecza jest to ze ja juz nie chce farbowac wlosów wiec nie wchodzi w gre robienie odrostów.. Wiec tu stawiam pytanie czy wystarczy jak zrobie sobie jasne koncowki jak ona i poprostu poczekam az odrosna mi naturalne? czy mam zrobic to jakos inaczej? Czekam na odpowiedzi z góry dziekuje.

Załączam Zdjecie: Jest to dziewczyna po prawej stronie:)
http://przedpo.pl/gfx/gwiazdy/ashlee_simpson.jpeg
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Sponsor forum

Wysłany:     Temat postu: Reklama Google

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Piękne Włosy Strona Główna -> Koloryzacja Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: