Strona G_ówna | Forum | Kontakt

FAQ   Szukaj   Grupy   Rejestracja   Zaloguj
[Styczeń] Fryzura na studniówkę
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Piękne Włosy Strona Główna -> Temat miesiąca
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Kto będzie wykonywał/wykonał fryzurę na Twoją studniówkę?
Fryzjer/fryzjerka
100%
 100%  [ 4 ]
Znajomy/Znajoma
0%
 0%  [ 0 ]
Sama
0%
 0%  [ 0 ]
Wszystkich Głosów : 4

Autor Wiadomość
Fryzjer
Site Admin

PostWysłany: Pon Sty 01, 2007 11:52 pm    Temat postu: [Styczeń] Fryzura na studniówkę Odpowiedz z cytatem

Zbliża się czas studniówek dlatego tematem miesiąca stycznia jest fryzura na studniówkę.

Drodzy licealiści czy wybraliście już fryzurę dla siebie?

Do dyskusji zapraszam także studniówkowiczów którzy mają bal już za sobą, podzielcie się doświadczeniami, jak to u was było, co wam wyczarował fryzjer?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Sponsor forum

Wysłany:     Temat postu: Reklama Google

Powrót do góry
Alka

PostWysłany: Czw Sty 04, 2007 7:52 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na moją studniówkę fryzjerka zrobiła mi śliczne loczki z których byłam bardzo zadowolona Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wiwka

PostWysłany: Wto Sty 09, 2007 6:20 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej Smile. W piątek mam stuniówkę i w związku z tym proszę o radę, a nawet o kilka Smile. Mam półdługie włosy, z prostą grzywką, lekko cieniowane. Są dość gęste i mocne, ale, niestety, nie chcą mnie słuchać i się szybko puszą... Najlepiej wyglądam, kiedy je sobie rozpuszczę i wyprostuję prostownicą, ale w ten sposób, że końcówki są lekko podwinięte. Niestety, nie trzymają się zbyt długo. Na studniówkę planowałam zrobić to samo, tylko wymodelować je u fryzjerki. Jednak kuzynka powoli wybija mi ten pomysł z głowy, ponieważ sama miała studniówkę w tym samym miejscu (w kopalni!!) i stąd wie, że tam będzie wilgotno, a poza tym w tańcu to te moje włoski po godzince się napuszą i rozczochrają. namawia mnie na koka, ale ja nie chcę za bardzo odsłaniać twarzy, która jest za duża i za pulchna, więc wolę mieć jednak trochę włosów "na niej". Czy znacie jakieś niezbyt skomplikowane sposoby upięcia, przy których sporo włosów zostanie "na zewnątrz"?? A może macie dla mnie jakąs inną radę?? Jak się uczesać?? I jeszcze kilka, może głupich, pytań. Ile trwa uczesanie włosów w koka u fryzjerki? Ile to kosztuje?? Czy muszę mieć własne wsuwki czy tym podobne rzeczy?? Czy jeśli przyjdę do fryzjerki ze zdjęciem fryzury, to wyjdę na idiotkę?? Do tej pory tylko regularnie podcinałam włosy i nie wiem, jak to wygląda SmileSmileSmile
Powrót do góry
Fryzjer
Site Admin

PostWysłany: Wto Sty 09, 2007 12:19 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie widząc Ciebie, chociaż na zdjęciu ciężko mi coś Tobie doradzić. Jeśli studniówka odbywa się w kopalni to raczej nie powinnaś ich prostować bo nawet produkty stylizacyjne mogą w tym przypadku nie utrzymać fryzury prostej. Koka to raczej bym nie polecał bo koki nie są zbytnio modne tym bardziej dla młodej dziewczyny. Zastanów się nad lekkimi falami, które można wykonać specjalną prostownicą do kręcenia włosów efekty można uzyskać różne i są bardzo Ciekawie, jednak tak jak pisałem wcześniej nie widziałem jakie masz włosy, buzie, itp więc nie wiem czy będzie to Tobie pasować. Jak masz możliwość umieść tu swoje zdjęcie wtedy będę mógł coś więcej napisać.

Odnośnie czasu to zależy od trudności fryzury oraz od fryzjerski, a cena uzależniona jest od cennika salonu fryzjerskiego.

Życzę powodzenia i udanego balu Smile
Powrót do góry
Wiwka

PostWysłany: Wto Sty 09, 2007 5:25 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Toś mi pomógł... Same konkrety Very Happy. Nie mam fotki na dysku, niestety, moge się tylko opisać. Mam dużą, owalną twarz i dobrze mi właśnie z prostymi włosami z podwiniętymi końcówkami. Mam prostą grzywkę i nie jest mi za fajnie w lokach, falach itp... Mówisz, że koki są niemodne i nieodpowiednie dla dziewczyn w moim wieku?? Heh, ciekawe, co powiedziałoby Ci 90% moich koleżanek, które taką fryzurę planują Very HappyVery HappyVery Happy. Jeśli mnie nie poratujecie jakimiś fotkami, to pewnie zdecyduję się na parę godzin przed imprezą, na fotelu u fryzjera..Smile
Powrót do góry
Fryzjer
Site Admin

PostWysłany: Wto Sty 09, 2007 6:37 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Koków nie lubię, ale upięcia to już co innego... Razz
Poszukaj jakiś fryzur w naszej galerii, może tam znajdziesz coś ciekawego dla siebie Smile
Powrót do góry
Wiwka

PostWysłany: Wto Sty 09, 2007 8:41 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aaaaaa, w galerii powiadasz... Skorzystam z rady, bo tak się dziwnie składa, że najpierw trafiłam na forum, a dopiero teraz wchodzę na stronę główną. A jakbym coś znalazła to co, lecieć z fotką do fryzjerki?? Na czesanie już się umówiłam, tylko kurde, ja naprawdę mam wymagania - fryzura ma być prosta, ładna, tania, a do tego cholernie trwała, bo najpierw ma mi się trzymać podczas biegu na dworzec (po men), godzinnej jazdy busikiem (a spróbuje się jakiś podpity gośc na mnie oprzeć - zamorduję Smile), a potem przez cała noc. No, niechby na poloneza starczyło...Very Happy
Powrót do góry
Fryzjer
Site Admin

PostWysłany: Wto Sty 09, 2007 9:06 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oczywiście że możesz iść do fryzjerki lub fryzjer ze zdjęciem fryzury jaką sobie wyszukałaś to normalne, więc nie ma się czego bać czy wstydzić Smile

Fryzur możesz też poszukać na stronie www.fryzurki.pl
Powrót do góry
madaee

PostWysłany: Wto Cze 05, 2007 6:12 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

glosuje za fryzjerem, chociaz jesli ktos nie chce za bardzo wymyslac bo ma swoje naturalne, ładne wlosy to moze je tylko lekko ulozyc
Powrót do góry
amek

PostWysłany: Pią Sty 04, 2008 5:45 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na samym początku lutego mam właśnie studniówke, całkowicie nie wiem co zrobić z włosami. Mam je aktualnie prawieże do barek, kolor blond, są one lekko kręcone, zalezy od momentu. Koka na pewno nie chce, wolała bym też ich nie prostować bo są bardzo poddatne i jak będzie wilgotno to będe miała siano. Fotke moge zamieścić jeśli ktoś chce. Smile Pozdrawiam.
Powrót do góry
Fryzjer
Site Admin

PostWysłany: Pią Sty 04, 2008 6:33 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

amek napisał:
Na samym początku lutego mam właśnie studniówke, całkowicie nie wiem co zrobić z włosami. Mam je aktualnie prawieże do barek, kolor blond, są one lekko kręcone, zalezy od momentu. Koka na pewno nie chce, wolała bym też ich nie prostować bo są bardzo poddatne i jak będzie wilgotno to będe miała siano. Fotke moge zamieścić jeśli ktoś chce. Smile Pozdrawiam.

Prosimy o umieszczenie fotek.
Powrót do góry
amek

PostWysłany: Pią Sty 04, 2008 9:23 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

:)

Ostatnio zmieniony przez amek dnia Pią Cze 05, 2009 10:13 pm, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Izabela B.

PostWysłany: Wto Sty 08, 2008 4:05 pm    Temat postu: Witam! Odpowiedz z cytatem

Ostatnio zmieniony przez Izabela B. dnia Sob Sty 19, 2008 7:36 pm, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Nathalie1989

PostWysłany: Wto Sty 08, 2008 4:14 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

http://wbv.pl/gallery.php?entry=images/y0mymy0mk0n5o2afgnqz.jpg

Podobnie jak moja poprzedniczka mam niedługo studniówke i poszukuję oryginalnej fryzury:)
Powrót do góry
Izabela B.

PostWysłany: Wto Sty 08, 2008 4:18 pm    Temat postu: again Odpowiedz z cytatem

.hkhgkjkg

Ostatnio zmieniony przez Izabela B. dnia Sob Sty 19, 2008 7:37 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Piękne Włosy Strona Główna -> Temat miesiąca Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: